UDI-kruisverwijzingen bij Wright


UDI verkrijgen voor hulpmiddelen zonder UDI-etiket:

Als er geen etiket aanwezig is, kan UDI worden afgeleid door het combineren van de beschikbare productiespecifieke identificatie-informatie op hulpmiddelen met een kruisreferentiehulpmiddel.

Hieronder zijn verschillende manieren vermeld om het GTIN van een hulpmiddel af te leiden uit de catalogusnummers of beschrijvingen wanneer er geen etiket aanwezig is.


Download de GTIN-kruisreferentiecatalogus (spreadsheet) direct hieronder en zoek op catalogusnummer.
Opmerking: GTIN's zijn Global Trade Item Numbers die in de gehele toeleveringsketen van Wright wereldwijd worden gebruikt en niet exclusief gebruikt worden voor UDI. De kruisreferentiecatalogus bevat zowel actieve als uit de handel genomen producten. De vermelde producten zijn mogelijk niet in alle markten verkrijgbaar.

Email [email protected] to have a UDI Cross Reference sheet emailed directly to your inbox. Vermeld het verkoopordernummer, kitcatalogusnummer of hulpmiddelcatalogusnummer in het onderwerpveld (als het meerdere artikelen betreft, scheidt u deze van elkaar met komma's of puntkomma's). Hieronder vindt u instructies voor het gebruik van de UDI-kruisreferentiebladen.

Bel uw service- of verkoopvertegenwoordiger om een UDI-kruisreferentieblad op te laten sturen naar uw locatie of rechtstreeks per e-mail te laten bezorgen. Hieronder vindt u instructies voor het gebruik van de UDI-kruisreferentiebladen.Het gebruik van UDI-kruisreferentiebladen:

Belangrijk: Bewaar geen papieren exemplaren. Vraag een nieuw UDI-kruisreferentieblad aan bij het aanvullen van uw kits of vóór het gebruik van een hulpmiddel.


U kunt UDI-kruisreferentiebladen afdrukken met gebruik van de volgende aanbevolen afdrukparameters:

Oriëntatie: Liggend, Papierformaat: Letter (8,5″ x 11″), Afdrukkwaliteit: 1200 x 1200 dpi (minimaal)
Vóór de operatie
1.
Vraag nieuwe UDI-kruisreferentiebladen aan (zie de instructies direct hierboven).
2.
Plaats de UDI-kruisreferentiebladen in de operatiekamer.
3.
Controleer of het GTIN en het ‘Qty Per’ (Aant. per) correct is voor elke kitcomponent en/of elk hulpmiddel die/dat in de operatiekamer worden geplaatst. (Als een hulpmiddel niet op uw actuele UDI-kruisreferentieblad is vermeld, kunt u er een aanvragen volgens de hierboven vermelde methoden.)

Tijdens de operatie
4.
Raadpleeg het nummer dat in het hulpmiddel of het trayvak gegrift is om het catalogusnummer van het hulpmiddel te identificeren. Aan de hand van dit catalogusnummer identificeert u de toepasselijke rij op het UDI-kruisreferentieblad. (Als er geen catalogusnummer te zien is, identificeert u het hulpmiddel aan de hand van de hulpmiddelbeschrijvingen op het UDI-kruisreferentieblad.)
5.
Schrijf op het UDI-kruisreferentieblad met de hand het partijnr. of serienr. (n.v.t. indien niet beschikbaar, een dubbele punt (:) en de hoeveelheid van de gebruikte hulpmiddelen op de hiertoe bestemde plaats (zie het voorbeeld hierboven).
6.
Herhaal stap 4 en 5 voor elk hulpmiddel dat wordt gebruikt.
7.
Onderteken en dateer de velden ‘Qty Used Complete By:’ (Aant. gebruikt, Ingevuld door) aan het einde van elk gebruikte blad.

Na de operatie
8.
Breng de hulpmiddelgebruiksgegevens aan de hand van het ingevulde kruisreferentieblad over naar het medisch dossier van de patiënt.
9.
Archiveer of verwijder gebruikte kruisreferentiebladen volgens het beleid voor correct documentatie (good documentation policies; GDP) van uw organisatie.


Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software