California Transparency in Supply Chains Act van 2010.

De gedragscode van Wright vereist naleving van de toepasselijke wet- en regelgeving bij het inkopen van industrieproducten, met name de wetgeving inzake slavernij en mensenhandel.

Naleving De huidige leveranciersovereenkomsten en kwaliteitsovereenkomsten van Wright met leveranciers vereisen het in acht nemen van de toepasselijke wetgeving inzake mensenhandel en slavernij.
Certificering De huidige leveranciersovereenkomsten en kwaliteitsovereenkomsten van Wright met leveranciers vereisen dat de leveranciers de toepasselijke wetgeving inzake mensenhandel en slavernij in acht nemen.
Verificatie/Audit Wright behoudt zich het recht voor om bij leveranciers de naleving te controleren van toepasselijke wetgeving en contractuele vereisten die mensenhandel en slavernij verbieden.
Training Wright stimuleert zijn leveranciers om hun medewerkers jaarlijks te trainen in wet- en regelgeving tegen mensenhandel en slavernij. Wright traint zijn medewerkers jaarlijks in de gedragscode.
Handhaving Medewerkers die zich niet aan de gedragscode houden kunnen disciplinaire maatregelen opgelegd krijgen en zelfs worden ontslagen. Wright heeft het recht om overeenkomsten te ontbinden met leveranciers die zich niet houden aan toepasselijke wetgeving betreffende slavernij en mensenhandel.
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software